Sacred Ground - Rotterdam
Individuele Reizen

Naast de Lichamelijke Reis en de Emotionele Reis zijn er ook reizen die op een speciaal doel gericht zijn en reizen die speciaal op de persoon afgestemd zijn, namelijk:

De Overvloed Reis.
Deze reis is speciaal gericht op het openen van je leven voor alles wat je aan potentieel in je hebt. Hierbij doorbreek je de manieren waarop je klein bent gemaakt en jezelf klein hebt gemaakt. Er komt zo ruimte om je dromen te verwezelijken.

De No-Ego Reis.
Mensen bestrijden mogelijke gedragsverandering nogal eens met de overtuiging: "Dat is nu eenmaal mijn karakter." Doorbreek het patroon wat deze jou zo vertrouwde gewoontes heeft vastgezet en wordt vrij.

De Levensdoel Reis.
Bij deze reis maak je contact met jouw levensdoel en maak je ruimte om het te verwezenlijken.

De Designers Reis.
Deze reis is een stap in het onbekende. Niet aan de hand van een vast script, maar door volledig in te spelen op wat er in je leeft komt deze individuele reis tot stand. Jouw individuele reis is telkens anders en altijd verrassend.

Verder zijn er ook reizen gericht op het veranderen van belemmerende overtuigingen en de gedachtepatronen die er het gevolg van zijn. Hiermee zijn zeer uiteenlopende gedragingen sterk te be´nvloeden zoals de neiging tot overeten, allergie (gedrag als reactie op een prikkel), angstreacties, dwangmatig gedrag, moeheid en ander ongewenst gedrag.
Voor meer informatie hierover zie: Veranderen van Gedachtepatronen

De gehanteerde methode bij de verschillende reizen is die van Brandon Bays.