Verpleging, Verzorging en Individuele Begeleiding

Mijn vak
Verplegen heeft mijn hart. Het is waar ik graag mijn brood mee verdien; waarmee ik geniet van het prettige contact met bijzondere mensen van zeer uiteenlopend pluimage.
Thuiszorg is wat ik het liefste doe en ik vind het erg prettig om hier op mijn eigen persoonlijke manier invulling aan te geven.
Ik doe zowel 24-uur zorg (meestal terminale zorg) als thuiszorgrondes.
Ik houd van het afwisselende van het vak met verpleegtechnische handelingen, mensen verzorgen en begeleiden,
vaak op momenten van crises of pijnlijk lijden. Juist dan kan ik echt iets betekenen voor mensen, wat ik als heel bevredigend ervaar.

Bekwaam, klantgericht, invoelend, kritisch en informatief.
Ik hecht zeer aan het leveren van kwaliteit van zorg. Voor mij betekent dit dat ik niet alleen bekwaam ben (en dus geregeld bijschool),
maar ook dat ik mij klantgericht opstel (dus de zorg die ik verleen afstem op de wensen en behoeftes van de klant). Dit kan alleen door me invoelend op te stellen.
Ik vind het belangrijk mensen goed te informeren zodat ze beter mee kunnen praten en bepalen, ook in tijden van ziekte met soms een heel beperkte levensverwachting.

Zorg van korte duur lever ik in de regio Zutphen.

Bij 24-uurs zorg werk ik graag meerdere dagen aaneen, wat rust geeft voor de klant en wat mijn actieradius groot maakt door relatief geringe reiskosten.

Interesse? Bel me gerust, Leen Postma: 06-51913131