Gids voor een gelukkig leven
Gezond, goed in je vel, verbonden met anderen en op je plek in de wereld

Direct het boek bestellen! Of eerst meer informatie ?
Voorkant Gids voor een gelukkig leven
Achterkant Gids voor een gelukkig leven

Ik hoop dat het een inspiratie zal zijn voor velen om te helen, hun kwaliteit van leven te verbeteren, te genieten en op hun eigen manier van betekenis te zijn in de wereld. Je kunt het boek rechtstreeks bij mij bestellen door HIER te clicken.

Verschijningsdatum: 09-02-2024 ISBN: 9789464890013 Prijs: € 21,50, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland Uitvoering: PaperbackEnkele reacties tot nu toe:

Je laat echt zien hoe je van gefrustreerde jongeling een gelukkige volwassene bent geworden.

Wat ben je enorm open over jezelf, vind je het niet heel spannend wat dat voor reacties geeft?

Je geeft goeie aanwijzingen voor hoe iemand zelf stappen kan zetten.

Je nodigt mensen uit om op hun manier een beter leven te krijgen.

Uit het persbericht:

Het boek combineert degelijke handvatten om je gezondheid, zelfbeeld en relaties een boost te geven, met authentieke, persoonlijke ontboezemingen over het hele traject van gefrustreerde jongeling tot gelukkige volwassene. Dit uitnodigende handboek wat taboes doorbreekt. ...

Sta met dit boek aan het roer in jouw leven. Leer een koers varen die echt bij jou past. Neem verantwoordelijkheid voor wat jij als juist ervaart.

Verbeter jouw gezondheid op een manier die jou goed doet. Leer wat je gezondheid schaadt en wat jouw gezondheid bevordert.

Leer om te gaan met jezelf. Kom thuis. Durf jezelf te zijn, ook in contact met anderen. Wees authentiek en ga voor wat bij je past.

Leer zo te communiceren dat het je verbindt met anderen. Vind geborgenheid in relaties met vrienden of met een geliefde.

Vind je plek in de wereld.

Duidelijk omschreven, heldere voorbeelden.


Een inspirerend werkboek. Geluk is ook voor jou.